Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en hondentrimmer voor
  Zoekt u een uitlaatservice waar uw hond op vaste dagen mee kan lopen, of op de dagen dat u een uitlaatservice nodige heeft? Dan kunt u terecht bij Uitlaatservice Snuffel.

Op 1 juni 2013 is uitlaatservice Snuffel van start gegaan onder leiding van Kirsten Nieswaag. Na 6 jaar als wandelaar bij Dierentehuis Zeist betrokken te zijn geweest heb ik mijn passie mogen volgen om met honden aan het werk te gaan. 

In  2015 is Erik Nieswaag ook mee gaan werken binnen Uitlaatservice Snuffel. Beide hebben een opleiding gedaan voor gediplomeerd hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie.

Bij uitlaatservice Snuffel staat op positieve wijze met uw hond om gaan voorop. Dit houdt voor ons in dat uw hond met plezier met ons meegaat. Dat een hond met plezier met ons meewandelt, zicht op zijn/haar plaats voelt binnnen de roedel waar uw hond met soortgenoten met een gelijk karakter mee loopt.


Naast het uitlaten van honden heeft Kirsten ook de opleiding gedaan voor honden trimmen. Speciaal voor klanten van de uitlaatservice wordt deze service aangeboden.