Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Vrijdag 26 februari 2016

Het is alweer vrijdag, wat gaat het snel. De voorjaarsvakantie is na het weekend weer voorbij. Vanaf maandag gaan we er weer volop tegen aan met volle groepen.

Kirsten en Erik wandelen vandaag samen met een groep leuke honden over de Lange Duinen.
Het is voor de honden al feest als ze worden opgehaald. Flow is met haar baasje mee naar het werk. Zodra we daar arriveren is ze door het dolle heen. Ze heeft geen aandacht meer voor haar baasje. Een goed teken als je het als hond zo naar je zin hebt bij de uitlaatservice die je baasje voor je uitgezocht heeft.

Eenmaal op de Duinen zij de honden heel ongeduldig, ze willen de auto uit. Om beurten mogen ze uit de auto springen. Aangezien ze in benches zitten moeten ze wachten tot dat de deuren opgedaan worden. 


Coco heeft vooral Flow achter zich aan. Coco kan ook niet rustig aan doen. Vanaf het begin van de wandeling is zij aan het rennen en dat zal zij blijven doen tot dat we weer bij de bus zijn. Ach zo heeft ieder hond wat.


Zodra we alle honden weer thuis gebracht hebben en thuis zijn wordt de bus weer helemaal schoon gemaakt. De auto wordt uitgeveegd, de benches gesopt, ook onder de benches wordt er schoongemaakt, ook de cabine wordt schoongemaakt en gezogen en als laatste wordt de bus in de wasstraat gewassen.

Goed weekend allemaal.


0 Reacties op Vrijdag 26 februari 2016:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment