Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Donderdag 7 januari 2016

Als Kirsten met haar groep vanmorgen in het bos wandelt is het gelukkig droog. De roedel vermaakt prima. Jip en Floris zijn qua karakter, energie en speelsheid perfect aan elkaar gewaagt. Vanaf het moment dat zij de bus uit mogen tot het moment dat we weer terug gaan naar de bus zijn ze samen aan het spelen en rennen.

Beer en Gina zijn de grootste vrienden van elkaar. Beer is wel wat selectiever in wie hij leuk vindt. Nu kan ik begrijpen dat Gina heel erg leuk is. Zij is gewoon  heel erg leuk. Sinds ze met Snuffel is ze verandert van een verlegen dame in een dame die het heel erg leuk vindt om met honden te spelen. Is er een nieuwe hond in de roedel dan is Gina de eerste die het zo leuk vindt om te spelen dat zij de eerste die met een nieuwe hond speelt.
De middag groep, inmiddels is het gaan regen, kent een heel andere dynamiek. Deze groep is één en als speelzigheid. Als er niet gespeeld wordt dan is Loeka wel degene die er voor zorgt dat er voor gespeeld wordt.
Daarnaast wandelen er ook twee nieuwe honden mee. Mammoet en Rico. Zij zijn twee stoere hovawart mannen.  Mommoet moet even wennen om zonder zijn hondenmamma op pad te zijn. Gelukkig is daar Rico die lekker op het spelerspad gaat met Loeka. Als hij gaat dan durft Mammoet ook wel.
Kortom het was een leuke wandel dag.

0 Reacties op Donderdag 7 januari 2016:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment