Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Dinsdag 12 mei 2015

Het is gelukkig een stuk koeler dan gister. De honden zijn gelijk weer een stuk actiever.

Kirsten loopt met haar groep in de buurt van manege Zeisterbos. Er loopt ook een gasthond mee samen met zijn baasje. Ze willen graag weten hoe leuk het is bij uitlaatservice Snuffel. Na een verlegen kennismaking van Koda gaat hij al snel helemaal los. Tommie de herder daagt Koda uit om flink samen te gaan rennen en spelen. Al kan Tommie wel wat doordraven en dat laat Koda merken. Iedere hond heeft kennis gemaakt met Koda en zien in hem een geweldig nieuw speelmaatje.

Erik wandelt met zijn groep bij de Kozakkenput. Het gaat er in zijn groep een stuk rustiger aan toe. Dit betekent niet dat er minder lol is in de groep. Cane sleept met boomstammen. Indra en Jack hebben samen enorm veel plezier. Blyth geniet gewoon van de wandeling. Net als Pluk, Sammy en Suisse. Bik vindt het nodig om zich overal mee te bemoeien. Dit wordt niet door iedereen op prijs gesteld.


0 Reacties op Dinsdag 12 mei 2015:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment