Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Woensdag 6 mei

Erik gaat met zijn groep wandelen bij de kozakkenput. Cane mag vandaag mee omdat  hij gister niet mee hoefde. Hij vindt het altijd zo gezellig om mee te gaan. Vooral het slepen met boomstammen vindt hij super. Zolang het wel zijn boomstammen blijven en er geen andere hond ook met zijn stok wil spelen zoals vandaag Vita graag wil. Het is of hij wil zeggen: Het is van mijn en niet van  dijn. En daar trekt Vita zich niets van aan.
 In de groep van Kirsten gaat het heel anders vandaag. Sjef, de hond van Erik en Kirsten heeft altijd het hoogste woord uhh blaf in de bus. In het bos hebben alle honden het super naar hun zin. Kay en Boet hebben in elkaar hun gelijke gevonden. Ze zijn even groot en bijna net zo oud. Na ruim een uur spelen en  rennen is het in beide auto's heerlijk rustig op de weg naar huis. 

0 Reacties op Woensdag 6 mei:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment