Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een zonnige lente wandeling

Deze knappe dame op de foto is Lotte. Ze is een Jack russel teefje van 13 jaar jong. Van haar baasje solo wandelingen krijgen bij Snuffel. Je bent bijzonder of je bent gewoon heel erg bijzonder. Nou het baasje van Lotte vindt haar heel erg speciaal dus mag het.

Kirsten gaat met haar groep op pad in de richting van de Wallenberg. Het zonnetje schijnt flink, warm zelfs voor de tijd van het jaar. De honden doen het toch wat rustiger aan dan normaal. Tommie de herder vindt het tijd om toch wat leven in de brouwerij te brengen door bij iedereen langs te gaan om te zien of ze met hem willen spelen. Zoi lijkt dat toch wel wat en geeft hem een vriendelijke hapje in zijn wang. Dat is toch wel wat te veel voor hem. Dan moet je Zoi ook niet uitnodigen voor spelen, ze geeft nu eenmaal duidelijk haar mening.

In de groep van Erik gaat het wel wat rustiger aan toe. Sjef heeft in de auto zijn stem wel laten horen, in het bos is hij toch rustiger. Cane is weer lekker bezig met boomstammen. Zelf Koosje geniet ervan.

2 Reacties op Een zonnige lente wandeling:

Comments RSS
Wendy on zaterdag 13 juni 2015 15:52
Dank je wel! Lotje had het echt even nodig om lekker rustig alleen met je op pad te gaan.
Reageren op een reactie
 
kirsten on woensdag 17 juni 2015 21:45
met liefde gedaan voor de schat.

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment