Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Indy's nieuwe avonturen

Na een onrustige nacht, ze heeft veel gedrenteld, is Indy om 7.00 uur weer topfit om een plasje te doen buiten. 

Na een kort uitje is het nog even tijd om lekker uitgebreid te knuffelen en snurken. Om 10.30 nog een uitje om een plasje en een poepje te doen. Dan mag ze mee om met andere honden in het bos te wandelen. Aan haar flexlijn natuurlijk. Vrolijk loopt ze mee en snuffelt ze uitgebreid rond in het bos. Wat doe je daar toch een boel indrukken op. Als alle honden thuis zijn gebracht wil Sjef, dat gaat prima samen, ook nog naar buiten. Nog een wandeling van ruim een half uur in het bos. Als we thuis zijn gaat Indy erbij liggen om uit te rusten van alle wandelingen en nieuwe indrukken. Begin van de avond nog even wat eten, wat erin gaat als brokjes. Na het eten neem ik haar nog even lekker op schoot en hebben we een uur lekker zo gezeten. Tegen 20.00 uur is ze weer klaar wakker en pakt ze haar eend om te spelen. Op naar een nieuwe nacht slapen.

0 Reacties op Indy's nieuwe avonturen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment