Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Bijna weekend

Het is de laatste wandeldag van deze werkweek. De honden willen, zoals je op de foto kan zien, er niets van weten. Die steken hun kop in een kuiltje.

Het  weer is vandaag geweldig. Bewolkt en een aangename temperatuur. De honden hebben er veel zin in om vandaag zich uit te leven in het bos. Het is zo leuk om te zien hoe jong, senior, groot en klein zich vermaakt.
Alle honden zijn vandaag in een zonnig humeur, en ik ook. Amber en Diego lopen vandaag voor de 2e keer mee en ze genieten er volop van. Amber gaat rustig haar eigen gang. Diego is een jonge rauwdauwer die graag op onderzoek uitgaat. Hij verliest de groep tot nu toe niet echt uit het oog.  Wanja, de kleine jack russel op de foto, en goude Guusje lopen rustig en op hun gemakje met de groep mee. Zij laten zich door niets of niemand gek maken. Daan, Luna, Diego en Cane zijn van het actieve soort die graag actief bezig is. Zo heeft ieder zijn eigen manier om van de wandeling te genieten. Na ruim een uur lopen is het toch echt tijd om weer, al is het niet naar de zin van de honden, tijd om naar huis te gaan.  Goed weekend allemaal. 

0 Reacties op Bijna weekend:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment