Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

De laatste wandeldag en een nieuwe snoet

De zwart/witte hond op de foto is Bobby, hij loopt vandaag voor het eerst mee in de roedel. Bobby is een springer spaniel man. Hij moest nog even wennen toen ik hem op kwam halen. Niet zo raar als dit pas je eerste keer is. Hij heeft vooral lekker gerent en gespeeld met Cane en Daan die ook op de foto staan. Wat zal hij lekker slapen als hij thuis komt.

Ik neem de groep vandaag mee naar de kozakkenput. Het is droog als ik het bos in ga. Toch liggen er ook voldoende plassen om doorheen te rennen, eruit of een buikdip in te nemen. Daan, Cane, Jip en Daan vermaken zich met hun vieren. Vooral rennen en spelen. Timmy en Biggels gaan vooral hun eigen gang en rennen door de struiken heen. Sjefke is vooral aan het ruiken. Kleine Wanja loopt rustig achter me aan. Dorus springt gezellig om me heen. 
Als de honden weer thuis gebracht zijn is het voor mij bijna weekend. De auto is een zanderige natte bedoeling geworden. Uitborstelen en soppen. De handdoeken heb ik allemaal gebruikt om honden af te drogen. Deze mogen gelijk de wasmachine in. 

0 Reacties op De laatste wandeldag en een nieuwe snoet:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment