Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een zomerse plassen wandeling

Als ik op pad wil gaan om de honden om de honden op te halen is er net een enorm wolkbreuk losgebarsten. Regenjas en hoed mee en mijn regenlaarzen aan. Het komt helemaal goed. 
De honden vinden het helemaal niet erg dat er plassen liggen in het bos. Benja en Beer vermaken zich samen met spelen. Dino en Luna vermaken zich voornamelijk samen. Als ze een konijn zien dan is deze toch mooi het haasje. Daan heeft het helemaal naar zijn zin binnen de groep.
Hij loopt nu bijna twee weken mee en heeft zijn plekje wel gevonden. Daan is inmiddels ook wat afgevallen. Het rennen met andere honden is helemaal geweldig. Vooral beer achterna rennen is toch wel erg leuk. 

Sjefke is voornamelijk erg geïnteresseerd in alle geurtjes die in het bos zijn. Ook de vele waterplassen weten haar aandacht te vinden. Ze is een lieverd en gaat het liefst haar eigen gang en als ik haar niet in de gaten hou dan gaat ze echt haar neus achter na.
Timmy gaat vooral zijn eigen gang. Hij rent zich helemaal dol. Biggels vindt het voornamelijk fijn om vooraan de roedel te lopen.  
Na ruim een uur lopen neem ik 8 tevreden honden mee naar de auto om ze naar huis te brengen.0 Reacties op Een zomerse plassen wandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment