Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een nieuwe gast tijdens een zomerwandeling

 Hier op de foto staat Toby. Hij loopt vandaag voor het eerst mee om te kijken of het allemaal goed gaat samen met de anderen honden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk te zien of Toby het ook leuk vindt om met een roedel het bos in te gaan. 

Afgelopen vrijdag heb ik kennis gemaakt met het baasje van Toby en met Toby zelf. Hij is een schatje. Een lief hondje die zijn eigen weg loopt en de groep prima in de gaten houdt. Hij heeft vandaag voorin mogen zitten zodat hij kan wennen aan de geuren van de honden en aan de geluiden die de honden maken. In het bos maakt hij kennis met de andere honden en loopt hij ontspannen mee.

De rest van de roedel vindt het prima dat er een nieuwe roedelgenoot bij is gekomen. Ze ruiken aan hem en gaan dan op in wat ze het allerliefste doen. Lekker spelen met elkaar. Beer, Luna, Zoi en Loekie gaan echt op in spel. Sammy en Dorus doen het gewoon rustig aan. Wat moet je nu met het jonge grut toch? Na de wandeling krijgen de honden alle kans om een bakje water te drinken. Met dit weer een enorme must.0 Reacties op Een nieuwe gast tijdens een zomerwandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment