Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een zonnige boswandeling

Het is vandaag weer heerlijk om met de honden in een zonovergoten bos te lopen. De honden zijn vrolijk. Peer is weer op snuffel avontuur. Luna speelt veel samen met Vita. Door het korte kapsel heeft Vita het ook minder warm dan met haar doodle permanent. Dino  dreutelt rustig mee vandaag. Haar zus is duidelijk niet zo lekker. Ze is rustiger dan normaal en in de auto heeft ze ook overgegeven. Net als Zoi, ook zij is rustiger dan normaal voor haar is, ook zij heeft overgegeven in de auto. Loekie maakt zich vooral druk over het "ik speel met boomstammen" gedrag van Cane. Koosje loopt er gewoon tussendoor. Met Bolle ga ik een solo wandeling maken als ik de groep thuis gebracht heb. Hij geniet zo van dit uitje. Ik geniet zo van hem. 

0 Reacties op Een zonnige boswandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment