Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een natte laatste wandeldag van deze week

Het is een natte laatste wandeldag van deze week. Nu hoeft het voor mij niet zomers warm te zijn, zoveel regen als er gevallen is toen ik de honden weer naar huis bracht is toch echt het andere uiterste. Tijdens het wandelen is het gelukkig voor het grootste deel droog en is er een klein buitje geweest. De honden vinden het feestelijk om met ze achten in het bos te lopen en te rennen. Vandaag ga ik met Sefke, Jip, Guusje, Teuntje, Dorus, Timmy, Loeka en Cane in de richting van de Wallenberg. Er liggen genoeg plassen om door heen te rennen, er uit te drinken of zoals Jip, er een buikdip in te doen. Ja als je zoveel rent dan krijg je het warm ( ja ook met dit weer) dan moet je als stoer Jip je buik afkoelen. Ze hebben genoten. Wat helemaal boffen is, is dat het ergste aan regen er pas aan komt als we weer in de auto zitten om weer huiswaarts te gaan. Er is zelfs nog onweer!!! Als alle honden weer thuis zijn wordt het natuurlijk weer droog. Mijn auto ziet er als een opgedroogde modderpoel. Handdoeken eruit, dekens eruit, haren en zand er uit vegen en een sopje doorheen halen en de auto is weer schoon en klaar voor een nieuwe werkweek.

0 Reacties op Een natte laatste wandeldag van deze week:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment