Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Tyra's solowandeling

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik met Kirsten weer een uurtje op stap in het bos. Ik hou wel van alle aandacht voor mij als knappert alleen. We gaan samen naar landgoed Houdringe. Ik ben er nog nooit geweest. Volgens Kirsten kan ik er ongestoord wandelen zonder al te veel andere honden tegenkom. Inderdaad ik heb er heerlijk kunnen wandelen. Het fijne is dat ik weer nieuwe geurtjes heb kunnen op ruiken.    Natuurlijk heb ik ook lekker liggen rollen.
Rollen is toch echt mijn favoriete bezigheid Het zorgt voor een goede scrub voor mijn rug. Als ik last heb van jeuk is het natuurlijk ook lekker om te rollen. Ik rol ook om er gewoon van te genieten. Het was een weer een geweldige wandeling.

0 Reacties op Tyra's solowandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment