Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Tessa's avontuur

Het is alweer donderdag.. Tessa gaat overmorgen alweer naar huis toe Wat gaat zo'n logeerpartij. Ze heeft goed geslapen afgelopen nacht. Tessa is één en vrolijkheid als ze opstaat. Ik krijg gelijk een een uitgebreide knuffel van haar. 
Ze eet haar ontbijt gretig op. Vandaag mag ze weer mee met de roedel. In de auto zit ze in een bench achter in de auto. Ze laat zich ook duidelijk horen. In het bos wordt veel gerent en gespeeld. In de vacht van Tessa zit na de wandeling nog wat bladeren, takjes en zand. Dit wordt bij thuiskomst allemaal uit haar vacht geborsteld en haar snoetje wordt ook schoongemaakt. Ze springt op de bank en gaat liggen slapen. Voor zo'n kleine meid heeft ze ook veel mee gemaakt.


0 Reacties op Tessa's avontuur:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment