Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Tessa komt logeren

Hallo allemaal, Ik ben Tessa.
Ik blijf de komende week bij Kirsten logeren. Twee weken geleden heb ik ook al een nachtje hier geslapen. Hoe dat is hier dat weet ik wel. Ook heb ik al twee keer met de groep mee gelopen. Dat vind ik heel erg leuk. Dan ik heel veel spelen en rennen met de andere honden. Vandaag ben ik door mijn baasje gebracht met heel veel spulletjes die ik de komende week nodig heb. Een lekker kussentje, warme dekentjes, speeltjes, eigen etensbakjes (ja ik stel nogal wat eisen) eigen eten (dat smaakt het beste) en borstels. Ja ik hou er nu eenmaal van om iedere dag even geborsteld te worden. Je bent een knappe meid of niet. Ik ben toevallig enorm knap. Lees de komende dagen maar mijn blog dan weet je precies wat ik allemaal te vertellen heb.  

0 Reacties op Tessa komt logeren:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment