Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een nieuw smoeltje in Snuffel land

Hallo allemaal, Ik ben Chicco en ben een boxer reu. Ik ben 7 1/2 jaar jong op dit moment. Mijn baasje werkt onregelmatig en dan zou ik vaak alleen thuis zijn. Dat vindt mijn baasje, en zij is heeel erg lief, niet zo leuk voor mij. Zij is gaan kijken of er een uitlaatservice is die mij kan uitlaten. Natuurlijk moest ik haar ook even keuren want ik ben nogal selectief weet je. En nu vind ik haar, Kirsten, wel leuk. Mijn baasje vind haar ook wel oke en dacht, dit is wel iemand die met Chicco op pad kan. Ik hou van takken spelen en nog meer leuke dingen. Die ga ik wel vertellen hoor. Vandaag hebben we gewandeld op landgoed Bornia. Dat was erg leuk. Na de wandeling heb ik mijn diner gekregen van Kirsten. 
Zeg nu eens eerlijk, Ik ben toch een knappe kerel?!! Nou Toedelle doegies allemaal.

0 Reacties op Een nieuw smoeltje in Snuffel land:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment