Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Speelpret

Het is weer drukke pret voor de honden in het bos. Vandaag wandel ik met de honden bij de Kozakkenput. Zodra ik de deur opendoe, sprinten de honden eruit. Spelen, spelen en nog eens spelen is hun devies. Ik zet in het begin van de wandeling  gelijk even flink de pas erin. Op deze manier zullen de honden mij in de gaten in plaats van met elkaar bezig te zijn. Zodra de eerste 10 minuten voorbij is en de rust in de groep weergekeerd is, gaat het tempo wat omlaag. Zo kunnen ze meer spelen en toch zorg ik ervoor dat ze me goed in de gaten houden door allerlei kleine paatjes te nemen en nooit dezelfde route te nemen. 
Na ruim een uur wandelen zijn we weer terug bij de auto en heerst er rust als ik de honden weer thuis aflever.

0 Reacties op Speelpret:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment