Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een lange wandeling voor het lange paasweekend

De laatste wandeldag voor het lange paasweekend. Ze (Wanja, Sjefke, Jip, Djenka, Dorus, Timmy en Cane) hebben er enorm veel zin in. Zodra ik de auto deuren opendoe sprinten ze naar buiten om het bos te gaan ontdekken. Peer gaat als een dolle rennen om rond te snuffelen. Regelmatig komt hij even zijn koppie laten zien. Sjefke doet het ook alleen in een rustiger tempo. Djenka houdt mij goed in te gaten als ze rond neust. Cane is ook weer in zijn element. Hij komt hier vaak met zijn baasje en weet precies waar hij moet zijn. Jip is zo moe van het rennen dat hij in een plas gaat liggen. Wanja loopt als een schaduw achter me aan. Timmy rent ook heen en weer. Dorus springt en dreutelt om mij heen. Hij heeft zo'n lief koppie. Na ruim een uur lopen breng ik tevreden honden naar huis toe.

0 Reacties op Een lange wandeling voor het lange paasweekend:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment