Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Zonnige wandeling en een soloverzoek

Het is een geweldige dag om met de roedel op pad te zijn.
De zon schijnt en de temperatuur is perfect. Warm genoeg om van het zonnetje te genieten, wellicht korte mouwen. Voor de honden warm genoeg om zich helemaal uit te leven. Voor de honden is het weer dikke pret om te rennen en te spelen. Er zijn er ook vandaag weer die de voorkeur geven om het samen te doen, zoals Beer, Beertje, Zoï en Loekie. Peer geeft de voorkeur om zichzelf te vermaken. Voor hem bestaat dit uit hard rennen en alle geurtjes op te snuffelen die er zijn. Stel je voor dat je er 1 mist toch? Sjefke houdt er ook van om alle geurtjes op te ruiken, zij doet het toch veel rustiger aan. stel je voor dat je té moe wordt. Dino en Luna vermaken zich samen. Vertel wat nieuws, dat doen ze altijd.

Bolle wordt nu echt te oud om een uur mee te lopen met de roedel. Zijn speciale verzoek is om hem alleen uit te laten. "Ja" zo zegt hij "Ik vind het wel heel erg fijn om nog een half uur naar buiten te gaan. In het zonnetje lopen. Plasje doen en een mc kroket draaien. Ben dan wel 13 jaar, voor een wandeling ben ik wel in." En zo wordt het geregeld. We hebben er samen van genoten.

0 Reacties op Zonnige wandeling en een soloverzoek:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment