Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Wallenberg Pret

 Het is een prachtige lentedag om met de honden op pad te gaan. Ik ga met de roedel vandaag in de richting van de Wallenberg. Voordeel van de roedel is dat het rustig is. Er lopen daar heel weinig honden uitlaatservices. 
De honden kunnen er rustig en ongestoord spelen.  Het leuke is om de kleine en rustige paadjes te nemen. Voor de honden is dat een enorm avontuur. Ergens  halverwege de wandeling kom ik dan uit op een open vlakte "de wallenberg".  Op deze vlakte krijgen de honden altijd een ren stuip. Het is zo leuk om te zien hoe de honden dan met elkaar helemaal los gaan.  Na ruim een uur lopen zet ik 9 tevreden honden weer in de auto.
Na de roedel is de beurt aan Tyra. Zij gaat solo uit. Ik rij naar de krakeling weg om met haar te gaan wandelen vlak achter manege Zeisterbos. Samen met Tyra geniet ik van een zonnige wandeling in het bos. Op de heen en terugweg legt ze haar kop op mijn schoot.
Thuis krijgt ze nog een snoepje. 

0 Reacties op Wallenberg Pret:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment