Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een herfstdag in de lente.

Het is echt een herfstachtige dag vandaag. De datum (14 april) geeft aan dat het lente is, net als de fris groene blaadjes aan de bomen.  Verder is het stormachtig en over de dag verdeelt stevige regenbuien. 
Tijdens het wandelen heb ik toch veel geluk gehad met hert weer. Tijdens het ophalen van de honden heb ik een paar stevige regenbuien gehad. Zodra ik het bos met de schatten in ga is het droog en heb ik 1 klein buitje gehad. Verder staat er een harde frisse wind . De honden hebben er totaal geen last van. Er wordt veel gerent en gespeeld. 
Van de regen en het frisse windje hebben de honden totaal geen last. Voor hun is er maar 1 ding belangrijk. Heel erg veel plezier hebben! Alleen Guusje heeft een andere definitie van plezier hebben dan de rest van de roedel. Gewoon rustig aan doen, rustig snuffelen en de rest het ruwe werk laten doen. 
Na een wandeling van bijna 1 1/2 uur breng ik allemaal tevreden honden weer naar huis. Wat een rust na een dynamische wandeling.

0 Reacties op Een herfstdag in de lente.:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment