Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

2e solowandeling van Tyra

Vandaag voor de 2e keer met Tyra op pad. Als ik haar kom ophalen is ze al helemaal blij. Ze mag bij mij voorin komen zitten als we samen naar het bos gaan. Ik parkeer bij de manege aan de krakelingweg.
Zodra ik stil sta begint mevrouw al te piepen van enthousiasme om lekker naar buiten te gaan. Ze vindt het zo fijn om rond te ruiken en bovenal te rollen. Het is heel erg rustig in het bos, dat drukt de pret niet. Tyra geniet van de wandeling en ik geniet van de wandeling met Tyra. Als ik haar weer thuis breng krijgt ze nog een lekker stukje kipfilet. Wat een bofhond. 

0 Reacties op 2e solowandeling van Tyra:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment