Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een zonnige wandeling in het bos

Het is een prachtige lente dag om met de honden op pad te gaan. Ik wandel vandaag bij de Franse put. Er moet natuurlijk gespeeld worden met elkaar. Ja dat is iets waarvoor ik met de honden het bos in gaan. Naast spelen hoort lekker rennen er ook bij. Dat is iets wat er vandaag ook gebeurt. Natuurlijk mag er ook rustig aan gedaan worden. Saartje speelt dan wel even met Sammy omdat hij haar daartoe uitdaagt. Het grootste deel van de wandeling  loopt ze vlak achter mij. Timmy rent dan wel veel, dit doet hij het allerliefst alleen. Samen ruiken met de groep, ja daar houdt hij wel van. Dorus springt en loopt het liefst om mij heen. Zodra er honden op een plekje gaan staan ruiken, komt Dorus er ook bij. Zo blijft zo'n wandeling toch een groepswandeling. 


0 Reacties op Een zonnige wandeling in het bos:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment