Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een zonnige boswandeling

Op de foto hiernaast staat Wanja. Met het oog op het lekkere weer is zij naar de kapper geweest. Haar wens: Mijn snoetje lekker kort graag, dan kan ik alles weer goed zien en wordt mijn snuitje niet zo smoezelig tijdens het eten en drinken. Mijn nageltjes weer in het zicht graag want die mogen er zijn. Bij mijn billebips de haren ook graag kort want dan blijven er geen keuteltjes aan kleven en de rest een watergolfje geven. En wallah mevrouw ziet er weer geweldig uit voor het lekkere weer. 
De rest van de roedel vermaakt zich prima tijdens de wandeling. Voor de roedel bestaat de wandeling uit lekker spelen, rennen, rondsnuffelen, met boomstammen slepen en allerlei andere dingen die met het wandelen te maken hebben. 
Na ruim een uurtje lopen zijn we weer bij de auto. Volgens de honden is de wandeling altijd te kort. Al zou ik 3 uur blijven lopen. Als ik de honden thuis gebracht heb, rest voor mij het schoonmaken van de auto voordat ook ik mag uitpuffen van de werkweek. Goed weekend allemaal.

0 Reacties op Een zonnige boswandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment