Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een gast en andere belevenissen

Op de foto hiernaast staat Biggels, afgekort Bik. Hij wandelt incidenteel mee. In december 2013 heeft hij 1 1/2 week meegelopen. Natuurlijk is hij altijd weer welkom om mee te lopen als het nodig is. Toen ik hem kwam halen was het gelijk weer heel erg vertrouwd, alsof hij nog wekelijks mee wandelt. 
De andere honden begroeten hem weer op een vertrouwde manier. Even ruiken en het gelijk goed. De andere honden genieten ook van de wandeling. Zodra ik de deur open doe springen ze er vrolijk uit. Het is zo leuk om ze zo vrolijk te zien. Vooral de plassen zorgen weer voor de nodige ren en drink partijen. Op de weg terug naar huis is het lekker rustig in de auto. Als ik de eerste hond terug breng zie ik alleen maar tevreden honden in de auto.

0 Reacties op Een gast en andere belevenissen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment