Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Boomstammen en plassen

Een natte laatste wandeldag van deze week. Na de mooie lente dag van gister valt het weer van vandaag wat iets tegen. De honden hebben geen last van dit "honden"weer. Voor hun maakt het niet uit of ze nat worden door de regen of door de plassen. Dan kun je als hond beter dubbel nat worden. Het is zo leuk om te zien hoe ze zich vermaken. Een ander hit tijdens het wandelen zijn de boomstammen. Vooral Vita en Cane zijn vandaag weer van de boomstammen. Waarom zou je als stoere Cane een klein stokje pakken als er ook boomstammen te vinden zijn in het bos. Daarnaast zijn grote boomstammen de uitgelezen mogelijkheid om je samen met andere je te vermaken. 
Plassen zijn er ook om hard door heen te rennen. Ook daar maken de honden dan ook dankbaar gebruik van. Jip is zo moe en warm van alle ren partijen dat hij in een plas gaan liggen. Hetzelfde geld voor Peer. Na al deze natte wandelpret is mijn auto een blubber boel. Als ik de honden thuisgebracht heb, maak ik mijn auto schoon en is het ook voor mij weekend.

0 Reacties op Boomstammen en plassen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment