Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Lente pret

Het is echt pret en feest om met de honden met de honden vandaag richting de wallenberg te wandelen. Een jas hoef ik vandaag tijdens het wandelen niet aan. Ook de honden hebben de lente kolder in hun bol. 
Zodra ik de auto parkeer worden de honden onrustig achterin. De eerste 5 minuten is het één en al prettige plezier en drukte. 
Vita is met Sam samen met een boomstam aan het spelen. Nora en Guusje vinden al dat drukke gespeel maar niets en doen het rustiger aan. Beer is erg onder de indruk van Zoi. Nu moet ik toegeven dat Zoi een erg knappe hond is, wat nog niet betekent dat ze door Beer lastig gevallen hoeft te worden. Teuntje is ook lekker bezig met rondjes rennen en op Guusje letten. Knut vindt dat hij op alles mag letten. Prima, hij weet dat ik beslis. Cane sleept zoals altijd met boomstammen en gaat ook regelmatig in de blubber liggen. Zal zijn baas leuk vinden. Kortom het is feest. Op weg naar de huizen van de honden is het erg stil in de auto.

0 Reacties op Lente pret:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment