Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Logeer hondje mag ook mee.

Dit is Saartje, zij logeert de komende 3 weken bij Sammy en mag dan ook mee wandelen. Ik vind geen enkel probleem om een hond voor een bepaalde periode mee te nemen. Mijn roedel is er geschikt voor en het zorgt weer voor leven in de brouwerij. 
Vandaag neem ik de roedel mee naar het Panbos voor en boswandeling. De honden genieten er enorm van. 
Er wordt gespeeld, gerent en gesnuffeld. Het is iedere keer weer een boel kabaal als ik met de honden in mijn auto bij het bos aankom. Zodra ik de honden weer naar huis breng het één en al rust in de auto.


0 Reacties op Logeer hondje mag ook mee.:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment