Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Bijna weekend, eerst een lente wandeling met de honden

Wat een heerlijke dag om weer met de honden  op pad te gaan. Als ik de honden ophaal is het nog mistig, zodra ik in het bos aankom is de zon weer helemaal doorgebroken. Ik heb zo geboft met het weer de afgelopen week. Te warm hoeft van mij niet, voor de honden ook niet. Die houden zich liever bezig met lekker rennen en spelen. Dat is met dit weer nog goed mogelijk, warmer dan een graad of 20 hoeft het dan niet te zijn voor de schatten. Door sommige honden wordt er flink gerent. Cane, Timmy en Jip zijn dit soort " ik ren me helemaal rot" honden.  Guusje, Wanja en Dorus doen het rustiger aan. Teuntje doet het afwisselend rustig aan en dan weer rent ze zich rot. Nadat ik alle honden heb terug gebracht heb, is het tijd om de auto grondig schoon te maken. Uitvegen, schrobben met een harde bostel, met een doekje het ergste weghalen en met een sopje lekker schoonmaken. De dekens en de handdoeken gaan de wasmachine in. Goed weekend allemaal.

0 Reacties op Bijna weekend, eerst een lente wandeling met de honden:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment