Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nog even genieten van de lentepret en nieuwe hond in roedel

Het is zo leuk om te zien hoe ook de honden genieten van dit lente weer. De honden rennen nog harder en intenser dan anders. Het is lente. De vogels zingen luid hun lied. Er zijn nog plassen in het bos en die doen dienst om nog even af te koelen van het rennen of je kunt er uit drinken omdat je gewoon dorst hebt door het rennen. Het is zo genieten  om de honden zo te zien spelen en rennen met elkaar. Als ik naar huis rijdt is het stil in de auto.
Benja is vandaag voor het eerst mee in de roedel. Het is alsof het de gewoonste zaak van de wereld is voor haar.  Ze snuffelt aan de honden die al in de auto zijn als zij er in komt en begroet alle andere honden die er nog inkomen. In het bos speelt en rent ze gewoon met de andere honden mee. Welkom Benja in de roedel. Ik hoop dat je ook op de dinsdag snel meegaat. 

0 Reacties op Nog even genieten van de lentepret en nieuwe hond in roedel:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment