Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Puppenpret en andere belevenissen

Het is weer feest vandaag. Dat het dan regent buiten maakt mij en ook de honden helemaal niet uit. Eerst ga ik Benja uitlaten. In verband met haar loopsheid mag zij nog niet mee met de roedel. Het rennen langs de rijn vindt ze toch ook heel erg fijn.

Na dat Benja weer thuis is ga ik Bingo, Vita, Dino, Luna, Sammy, Beer en Sjefke ophalen. Met deze schatten ga ik bij de kozakkenput wandelen.  Vita, Beer, Beertje en Sammy vinden het zo geweldig om samen te spelen. Op de foto staan Beer (dewitte hond) en Vita (de bruine hond) samen aan een stok te trekken. Hier hebben zij zich een groot deel van de wandeling mee vermaakt. Het is zo leuk om te zien hoe zij dat doen. Beertje vindt het ook leuk om zich daar mee bezig te houden. Bingo loopt na twee maanden vakantie met zijn baas ook eindelijk weer mee. Hij mag altijd weer bij mij voorin zitten op de passagiers stoel. Dat is echt zijn plekje en het is goed dat deze weer gevuld is. De honden hebben zich prima vermaakt in het bos.


0 Reacties op Puppenpret en andere belevenissen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment