Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Loopsheid en wandelpret.

De hond op de foto is Benja. Deze lieverd zou eigenlijk gaan mee lopen met de groep. Daar was ze eigenlijk al helemaal aan toe. Op het moment dat ze mee mocht gaan lopen kreeg ze last van haar poot waardoor ze nog niet mee mocht. Is dat eindelijk over is ze een grote meid geworden. Kortom ze is loops. Dat wordt nog een paar weken wachten voordat ze dan toch eindelijk mee mag in de roedel.


Na dat ik Benja weer thuis gebracht heb, ga ik de rest van de roedel op halen. Deze staat vandaag uit Wanja, Jip, Beertje, Nora en Pardoes, Sammy, Beer en Sjefke.

Beertje heeft een vreemd begin van de wandeling dieet. Namelijk het poep eet dieet. Dat wordt dus even aangelijnd mee het bos innemen zodat ook zij los mag. Sjefke gaat ook aangelijnd mee het bos in en mag daarna ook snel los lopen. Zodra de honden uit de auto komen is plassen en poepen het eerste dat honden doen. Ook gooien mensen nog wel eens wat etenswaar weg als ze het bos in gaan of uit het bos gaan vertrekken. Vooral dit is erg aantrekkelijk voor Sjefke. Sammy, Jip, en Beertje houden zich tijdens het wandelen bezig met rennen en spelen. Wanja en Pardoes zijn de senior honden en doen het rustig aan. Nora is vooral bezig met snuffelen en rennen. Beer doet van alles wat. Ze hebben zich prima vermaakt.

0 Reacties op Loopsheid en wandelpret.:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment