Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Panbos wandeling

Het weekend is weer voorbij en dat betekent dat ik weer aan de slag mag. Met tegenzin naar mijn werk? Nog geen dag gehad sinds ik met Snuffel ben begonnen. Het is en blijft heerlijk om met een roedel honden in het bos te lopen.
Voor de afwisseling, ook honden hebben daar behoefte aan, ga ik vandaag lopen in het Panbos. Nu ligt dit bos aan Golfclub de Pan. Zodra ik met de roedel langs de afrastering wandel, slaat een golfer een bal de lucht in. De honden vinden dit toch een raar geluid en kijken dan ook verbaast waar dit geluid vandaan komt. Een bal of vuurwerk ja dat kunnen ze plaatsen, een golfbal dat blijft toch een vreemd fenomeen.
En als je als hond weer eens in het panbos wandelt dan betekent dat, dat je alle geurtjes die je tegenkomt dan moet je deze op snuffelen. Mijn naam is nog zo slecht nog niet gekozen.

Loeka zorgt zoals altijd weer voor de nodige beroering in de groep. Ze heeft energie voor 2 roedels en rent overal en nergens. Loeka moet weten wat er gebeurt. Na ruim een uur lopen gaan we toch echt weer naar de auto toe om weer huiswaarts te keren. Jip zou nog best wat langer willen blijven om rond te snuffelen. Ook voor hem is het toch echt tijd om naar huis te gaan. 

0 Reacties op Panbos wandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment