Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Waterpret en pre weekend pret

Zelfs de honden schijnen het door te hebben dat het bijna weekend is.

De wandeling is één en al prettige dynamiek. Ze spelen intenser dan dat ze anders doen, alsof ze al weten dat baas-lief morgenochtend uitslaapt en de honden nu al de energie eruit rennen zodat ook zij morgenochtend extra lang kunnen uitslapen.

Timmy rolt lekker uitgebreid door het gras heen (de middelste foto) . Even de poten in de lucht om zo zijn rug de krabben en lekker vies te worden. Zijn baasjes zal er vast geen probleem mee hebben. Daarna moet er natuurlijk ook nog hard gerent worden om extra hongerig thuis te komen zodat hij van zijn baasje zijn lekkertjes krijgt die hij van Snuffel voor zijn verjaardag heeft gekregen.  

De honden maakt het helemaal niet uit dat het nat is in het bos. Met dit weer kun je als hond wel ongestoord rennen. 

Plassen zijn er in overvloed in het bos. Met plassen kun je als hond heel wat doen.
Allereerst kun je er als hond Peer er in gaan liggen na een lekker potje rennen. Je vacht wordt er lekker nat en vies van. Het voordeel is wel dat je huid er ook een scrub van krijgt en daar wordt je nog knapper van dan dat je al bent. Afkoelen is ook het voordeel van een plas. Er uit drinken kan ook, het lest je dorst en zand schuurt tenslotte ook de maag.

Heb je geen zin om er helemaal er in te gaan liggen dan kun je er ook in gaan pootje  baden zoals Beertje (de chocolade kleurige labrador) En als alle pret achter de rug is, de honden zich helemaal uitgeleefd hebben kunnen ze weer in de auto om naar huis gebracht te worden. Het weekend kan beginnen!

0 Reacties op Waterpret en pre weekend pret:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment