Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Takken en ander wandelplezier

Vanmorgen als ik door het raam naar buiten kijk is het al lekker aan het regenen. Diepe zucht en ik voel mij blij dat ik met allemaal lieve honden naar buiten mag. 

Vanmorgen eerst met Benja en Loeka langs de kromme rijn gewandeld. 

Dat ik dan al wat nat wordt van de regen maakt mij eigenlijk niets uit. 

Na deze 2 lieverds ga ik met Bolle, Guusje, Teuntje, Peer, Vita, Dino, Luna,
Sammy, Beer en Sjefke het bos in. 
Mijn man Erik loopt vandaag met mij mee. Dat is erg gezellig zo met de meute honden om ons heen. Natuurlijk gaat mijn aandacht op de eerste plaats naar de honden toe. Het is ook leuk dat Erik zo inzicht krijgt in wat ik met mijn hondjes zo allemaal mee maak. Beer en Vita vermaken zich samen met rennen, spelen en samen aan stokken trekken.

Peer gaat voornamelijk zijn neusje 
achterna en verliest ons verder niet uit het oog. Als even rustig bij ons loopt maakt hij ineens een stevige sprint en zien we korte tijd later 2 herten het pad oversteken. Om er voor te zorgen dat hij verder geen onrust veroorzaakt roep ik hem weer direct terug en binnen 15 seconden komt hij weer bij mij om als beloning een snoepje te krijgen.

De honden gaan tevreden de auto weer in om naar huis gebracht te worden.

Thuis worden ze afgedroogd om zo na te mogen genieten van een frisse, natte, modderige en actieve wandeling.


0 Reacties op Takken en ander wandelplezier:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment