Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Spelen en rennen

De honden hebben er vandaag weer enorm veel zin in.

Sam en Cane spelen al samen vanaf het moment dat ze samen in de auto zitten. Kleine Beer bemoeit zich er ook af en toe mee. Knut vindt het niet altijd even in orde en wil zich nog wel even laten horen. Gelukkig weet Teuntje daar wel raad mee en corrigeert Knut vriendelijk en toch zeer duidelijk. Er is weer wat rust in de auto.

Voor de honden uit de auto mogen het panbos in, zorg ik dat ik mijn rugzak om heb, mijn buidel met brokjes, voldoende riemen en mijn foto camera paraat om leuke plaatjes te maken. We komen ook langs golfclub de pan. Vlak bij het hek die de golfclub scheidt van het bos rijdt een golfwagentje. Dat vinden de honden zo raar dat ze met zijn alle bij het hek staan te blaffen. Jammer dat ik er geen foto van heb kunnen maken (er kwamen net paarden langs), het was een geweldig leuk gezicht.

Cane en Sam vermaken zich door voornamelijk samen te spelen en te rennen, Knut bemoeit zich er soms mee net als Teuntje. Wanja en Guusje zijn de senior honden en houden zich afzijdig van al het dollende grut. Ze hebben veel plezier gehad in het bos.

Als ik de honden thuis heb afgezet ga ik Zoi nog alleen uitlaten. Hoop dat haar loopsheid snel voorbij is en ze ook weer deel mag uitmaken van de roedel en lekker mee mag spelen en rennen. Wat zal ze dat leuk vinden. Wanja mag nog even mee met mij naar huis en vermaakt zich nog even met een speeltje met een piep geluid.


0 Reacties op Spelen en rennen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment