Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Feest op de Soesterduinen

Wat een feest vandaag. Ik neem de honden mee naar de Soesterduinen. Een gebied waar ik niet al te vaak naar toe ben geweest de laatste tijd. 

Het is zo leuk om te zien dat zodra ik de deur opendoe en de honden de auto uit mogen ze wat verbaasd zijn dat er weinig bomen zijn en heeeeel veel zand. Ze gaan als een dolle over de eerste heuvel heen om te zien wat er allemaal nog meer te zien is. Een oneindige vlakte zand, een enkele boom en wat heide met vennetjes. 

Ze rennen zich de longen uit hun lijf. Ruiken en zien wat er allemaal te beleven is. Ook zijn er genoeg honden met wie ze kennis kunnen en mogen maken. 

Als ik alle honden thuis gebracht heb, is ook de binnenzijde van mijn auto ook een halve zandbak. Dat is er zo weer uitgeveegd. Wat belangrijker is, is dat de honden genoten hebben . Ik op mijn beurt van mijn lieve schatten. 

0 Reacties op Feest op de Soesterduinen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment