Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Creatief met stokken

Voor het jongehonden grut  die meelopen vandaag is er niets leukers om met stokken te spelen. Natuurlijk niet alleen. Met zijn 4en tegelijk is veel meer pret hebben.  Dat is nu precies wat Teuntje (de blinde labrador), Sam (de bruine labrador kruising) Vita (de lichtbruine labradoodle) en Cane (de appenzeller sennenhond) precies hebben zoals je op de foto kunt zien. Ze hebben zich ruim 15 minuten zo met de stok weten te vermaken. Geweldig om dat zo te zien. Bolle, mijn senior labrador, doet het wat rustiger met stokken. Hij neemt zelf 2 bescheiden stokken in zijn bek en sjouwt daar een hele poos mee rond door het bos. Zo af en toe trekt hij een klein sprintje.  

De plassen die in het bos liggen zijn er om heel hard door heen te rennen, er uit te drinken of er uitgebreid in te gaan liggen. De meeste honden zijn onverbeterlijke blubber liefhebbers. Ach ze hebben plezier en dat is het allerbelangrijkste wat er is. Na de groep mag ik Zoï nog uitlaten., de schat. Hoop dat haar loopsheid weer heel snel voorbij is en Zoï weer mee met de groep kan lopen. Daar is ze zo aan toe. 

0 Reacties op Creatief met stokken:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment