Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kerstavondwandeling

Dit is Knut. En knut heeft een speciaal verzoek bij mij ingedient. Aub wil je me op kerstavond komen uitlaten als mijn baasjes naar een theatervoorstelling zijn? Hij kijkt me aan mer een meest schattig koppie, Hoe kan ik dat weigeren. Natuurlijk laat ik hem ook op kerstavond uit, dat is nu eenmaal het voordeel als een een uitlaatservice bent die het belang  van de hond voorop stelt. Wat is hij weer blij als hij even lekker naar buiten mag om een plas en poep te mogen doen. Fijne kerst kleine Knut en voor je het weet mag je weer mee 

0 Reacties op Kerstavondwandeling:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment