Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

de laatste boswandling

Biggels (de zwarte hond op de foto) heeft de afgelopen anderhalve week op werkdagen met Snuffel meegelopen. Hij heeft genoten van de wandelingen. Wat is hij een lieve, sociale en speelse hond. Van mij mag een hond best voor een kortere periode mee. Beertje, de bruine lab, loopt zo af en toe eens mee. Heerlijk die lieve schatten. We hebben lekker ruim een uur in het panbos gewandeld. Ze hebben gerent, gespeeld, gesnuffeld en met takken gespeeld. Peer, de Friese Stabij kwam enorm hijgend weer bij de auto aan. 
Dit is zo'n wandeling die ook weer heerlijk is geweest. Voor de meeste honden breekt de kerstvakantie aan. Veel honden mogen lekker bij hun baasje blijven die hun ook de komende periode lekker gaat uitlaten. De honden die de komende periode nog wel een boswandeling met mij willen maken gaan in de komende periode gewoon lekker met mij mee. Fijne feestdagen allemaal.

0 Reacties op de laatste boswandling :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment