Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon
RSS Volgen Fan worden

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Maandag 21 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus 2017
Woensdag 2 augustus 2017
Dinsdag 1 augustus 2017
vrijdag 28 juli 2017

Categorie├źn

boswandelingen
Bowwandelingen
Chicco
Dank je wel
Indy
nieuwe roedelgenoot
pup belevenissen
reclame enzo
speciale wandelverzoeken
Tessa
Tyra
waterpret
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Prachtig weer voor een boswandeling

Op dagen als deze voel ik me toch echt bevoorrecht om het bos in te gaan met een roedel honden.
Het zonnetje schijnt, er hangen allerlei gekleurde bladeren aan de bomen, het is droog (toch ook wel erg prettig), het is fris (daar ben ik een liefhebber van) en het is ook heel erg stil in het bos.
Veel mensen blijven met dit weer toch graag binnen, ach daar zit ook wat in. Ik ben toch een liefhebber van lekker uitgebreid wandelen. Daar heb je tenslotte met een hondenuitlaatservice. Zelfs de honden hebben er zin. Ze rennen en spelen heerlijk met elkaar. Groot speelt met klein en oud speelt met jong. Daarnaast zitten ze ook vriendelijk zij aan zij. Vaak bedenk ik mij als ik dit zie "wat zouden wij als mensen daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Dan bereiken we nog eens de wereld vrede.
 
Door het lopen van 1 groep per dag is het heerlijk om de tijd te nemen voor de boswandeling. De honden genieten er zo van en ik  geniet er dubbel van. Enerzijds het weer en anderzijds van groep die zich extra vermaakt.
 
 

2 Reacties op Prachtig weer voor een boswandeling:

Comments RSS
liteke terhaar on zondag 1 december 2013 12:42
Beste Kirsten, Woef ,ik kijk inmiddels alweer uit naar de volgende wandeling met u en alle honden. Ik vermaak mij prima zo, kan mijn energie kwijt en lekker rollebollen. Mijn vrouwtje is blij met mijn contact met deze roedel, dat ik iedere keer lekke zwart en moe thuis wordt gebracht. 'S avonds vertroeteld mijn vrouw mij dan uitgebreid met de borstel en ik ben weer klaar voor de volgende wandeling. Tot woensdag ! KNUT
Reageren op een reactie
 
Kirsten on zondag 1 december 2013 20:20
Hallo Knut, Fijn dat jij de wandelingen met de roedel van Snuffel zo fijn vindt. Jij geniet er altijd met volle teugen van. Je baasje is er ook altijd blij om jou zo vrolijk thuis te zien komen. Woensdag kom ik je weer halen voor een wandeling. grt Kirsten

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment