Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon

Bij uitlaatservice Snuffel wandelen wij met ons tweeën.  In juni 2013 is Kirsten begonnen met uitlaatservice Snuffel. Sinds 1 augustus 2015 zijn wij, Erik en Kirsten Nieswaag, beide de trotse eigenaar van uitlaatservice Snuffel. Iedere hond wandelt zo veel mogelijk met Erik of Kirsten mee. Zo kunnen we met iedere hond een goede band opbouwen. Daarnaast bent u er zeker van dat er door het hele jaar gewandeld wordt. Als één van ons ziek is neemt de ander de groep over zodat uw hond uitgelaten wordt. 

Kirsten Nieswaag

Ik ben Kirsten Nieswaag. Na een jaar gewerkt te hebben voor een hondenuitlaatservice,ben ik mijn eigen uitlaatservice begonnen. Mijn hond Sjef is de naamgever van Snuffel. Tijdens het uitlaten loopt hij altijd te snuffelen net als iedere hond dit het liefst doet. 

Het is voor mij iedere dag weer een groot feest om met mijn roedel op pad te zijn. 

In oktober 2006 ben ik begonnen als vrijwilliger bij dierentehuis Zeist. Omdat ik mezelf wilde ontwikkelen ben ik in oktober 2011 ben ik begonnen met de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie.

 Deze bestaat uit de modulen:
  1. Rassenkennis;
  2. Gedragsherkenning en roedelgedrag;
  3. EHBO; en 
  4. Veilige Hus in de praktijk.

In  april 2013 heb ik mijn diploma hiervoor behaald. Het behalen van mijn diploma heeft mij een goede basis kennis gegeven om met Snuffel van start te gaan. Het volgen van deze opleiding is het startpunt om meer opleidingen en workshops te volgen

In juni 2015 heb ik de opleiding gediplomeerd hondenuitlaatservice plus gevolgd. De modulen zijn praktijk gericht en brengt ook weer meer kennis van de hond mee.  
Deze bestaat uit de volgende modulen:
  1. Bijscholing EHBO;
  2. Trainingsvaardigheden;
  3. Lichaamstaal en roedelgedrag;
  4. Klantencontact en communicatie.

In december 2013 heb ik een 2 daagse workshop gevolgd met betrekking tot hondentaal. 

Op 16 november 2017 heb ik mijn diploma hondentrimmen behaald. Ik geef dan ook graag advies over de juiste vachtvezorging van uw hond. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vacht van uw hond te verzorgen. Momenteel ben ik bezig met een opleiding hondentrainer en hondencoach. Zo kan ik u nog beter van dienst zijn. 

 

Erik Nieswaag 

Mijn naam is Erik Nieswaag. Sinds september 2014 werk ik mee met uitlaatservice Snuffel.

Het is erg leuk om iedere dag met een groep honden het bos in te gaan. Ik heb thuis ook altijd honden gehad en ben gewend om met ze om te gaan.  
Op zaterdag 14 maart 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Acedemie in Lelystad. De module die ik gevolgd heb is gedragsherkenning en roedelgedrag. Op zaterdag 5 maart heb ik met goed gevolg de module Rassenkennis afgerond.