Bedrijfsnaam - De gediplomeerde uitlaatservice en trimsalon


Uitlaatservice Snuffel is dé flexibele een gediplomeerde hondenuitlaatservice die is behaald aan de Martin Gaus academie in Lelystad. Daarnaast is uitlaatservice Snuffel ook aangesloten bij Hus Nederland.
Daarnaast beschikken wij over wandel vergunningen van Utrechts Landschap en Staatsbosbeheer. Deze is sinds april 2015 verplicht om in een losloop gebied te mogen wandelen.
De groepen bestaat uit 8 tot 10 honden. Bij het indelen van de groepen houden wij rekening met de woonplaats en het karakter van de hond.  U kunt uw voorkeur aangeven in welke groep u uw hond mee wilt laten lopen, wij kijken dan in welke groep en op welk dagdeel uw hond zich het beste op zijn/haar plaats is. Tijdens de wandeling krijgt uw hond een halsband om met de naam van de uitlaatservice en ons telefoonnummer. 
Bij hondenuitlaatservice Snuffel gaat uw hond met plezier mee en komt uw hond moe en voldaan weer terug na een fijne en ontspannen wandeling van minimaal een uur in het bos. Na een natte wandeling wordt uw hond uiteraard afgedroogd zodat hij handdoek droog kan uitrusten in zijn mand.  

Hondenuitlaatservice Snuffel onderscheidt zich in veiligheid, flexibiliteit deskundigheid en betaalbaarheid. 

Veiligheid tijdens het wandelen.
Veiligheid is parkeren op een veilige plaats ver van een doorgaande weg. Het zoveel mogelijk vermijden van fietspaden en ruiterpaden zodat de honden ongestoord kunnen rennen. 
Veiligheid is ook de garantie dat er alleen sociale honden mee lopen. 
Ook met het weer wordt rekening gehouden, bij zomerse (tropische) temperaturen wordt de wandeling ingekort en is er ten allen tijden water ter beschikking zodat uw hond water kan drinken. Bij regen en onweer wordt er ook op verantwoorde wijze met uw hond gewandeld. Wij gaan uit van een positieve omgang met uw hond. Dit houdt in dat uw hond met plezier mee gaat met de uitlaatservice, zonder dwang mee wandelt, er zonder stemverheffing tegen uw hond gesproken wordt, geen hardhandig optreden en er geen gebruik gemaakt wordt van aversie middelen zoals bijvoorbeeld de slipketting e.d. 

Veilig vervoer 




Uitlaatservice Snuffel rijdt met twee Nissan NV 200 bussen. Beide auto's zijn identiek ingericht en voorzien van benches. Zo zitten de honden veilig tijdens het vervoer naar en van het bos.  
Beide auto's zijn voorzien van ventilatie en slip-matten. In de auto is altijd voldoende drinkwater aanwezig. 









Flexebiliteit.
U kunt de wandeling 's avonds voor 21.00 uur annuleren zonder dat u de wandeling hoeft te betalen. Mocht uw hond naast de vaste dagen extra mee wandelen of in het weekend uitgelaten worden dan kunt u deze extra wandelingen aangeven.  

Deskundigeheid.
Kirsten Nieswaag heeft haar diploma voor gediplomeerd hondenuitlaatservice in april 2013 behaald aan de Martin Gaus academie in Lelystad. Daarnaast heeft Kirsten Nieswaag een workshop hondentaal aan de Martin Gaus academie gevolgd en volg ik jaarlijks een opfriscursus dieren EHBO. Erik Nieswaag is in maart 2015 begonnen aan de opleiding voor gediplomeerd hondenuitlaatservice. Zo wordt er bij uitlaatservice Snuffel ervoor gezorgd dat onze kennis op pijl blijft en wij de beste zorg kunnen bieden voor uw hond. Uw loopt vanzelfsprekend mee in een prettige groep die met zorg samengesteld is. Daarnaast is Kirsten gediplomeerd Trimster en kan zij u advies geven over de verzorging van de vacht van uw hond. Het is tevens mogelijk om uw de vacht  van uw hond door Kirsten te laten verzorgen. 

Betaalbaarheid:
Bij uitlaatservice snuffel betaalt u alleen voor de wandelingen die uw hond met uitlaatservice mee is geweest.  Mits tijdig afgezegd als us hond niet mee hoeft. Geen inschrijfkosten of doorbetaling van uitlaatbeurten tijdens ziekte of afwezigheid van uw hond vanwege vakantie of omdat u vrij bent.  

Mocht u vragen hebben kunt u het contact formulier invullen. Wilt u uw hond aanmelden dan kun u het aanmeldformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op
.